Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:01:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch dragulji ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Da budem iskren, to je najbolja igra. Plaćanje za pobjedu je stvar, ali (ono što predlažem) je smanjenje količine resursa s niže razine na višu. Razina 15-25 trebala bi dobiti više resursa, 25-40 umjerenu količinu resursa i 40-50 manju količinu resursa, što čini da ljudi s višom jezgrom mogu mljeti više, a ljudi s nižim snagama mogu lako doći do svoje razine. Na taj način smanjuje mogućnost ranih igrača da odustanu. I pomoći u balansiranju igre. OSTALI SU Povećajte iznos nagrada s Događaja.
Dobra igra, ali treba postojati različito područje/poslužitelj svih besplatnih igrača
Tako da sam ovu igru igrao 3 godine raspoređenu na 4 računa i razvoj igre je prekrasan. Međutim, vjerujem da sam naišao na bug u igri. Kada kupite sanduke za heroje, postoji šansa da dobijete heroja prije otvaranja svih 40. Međutim, za posljednja tri heroja morao sam potrošiti ekvivalent od 36000 linara. Je li ovo bug? Također kao rakan, ako provjerite područje čakre za nindže, zen i strašni opisi su obrnuti, molimo popravite ovu grešku jer je prilično neugodna.
Sjajna igra. Puno raznolikosti. Mogla bi se dodati značajka konverzije resursa. Ponekad jedna dominantna frakcija na poslužitelju može slomiti sve igrače i zaustaviti svačije opcije. Čini se da je previše važnih događaja i ažuriranja usklađeno na azijsko-pacifičkoj vremenskoj zoni.
igra je vrlo zabavna, vrlo zarazna, ali hakeri je zabavno igrati svaki put kad sam se spremao pobijediti protivnika moj internet se pokvari, ali ono što je toliko smiješno je da to ne radi u drugim igrama. Pomaknem se prema dolje da vidim jesu li moje trake bile niske bili su potpuno gotovi znam iz iskustva iz igranja drugih igara kada netko koristi hak, to će se zabrljati s internetom i naziva ga vrlo zaostalim
zabavna igra izgradite svoje likove i uporište dok se borite s drugima za prva mjesta na ljestvici lidera što snažnije gradite to je uzbudljivije vaše igranje postaje kralj ili car cijele nacije neograničenog potencijala. Ovu igru igram oko 4 godine i uvijek se vraćam, gdje se većina igara nakon nekoliko mjeseci baci na stranu i uvijek je dosadan novi događaj. Usput sam stekao puno prijatelja. Za mene je ovo najbolja igra, toplo je preporučam.
Stvarno dobra igra. Mogli bi malo više razraditi određene stvari u igri. Želite pokušati ući na početku sezone, inače će biti mnogo moćniji od vas. I sretno u lijepoj šansi 1 prema 7. Imajte na umu da je ovo od kada sam zadnji put igrao pa su se promjene mogle dogoditi
Vrlo je zabavno iako neki igrači kažu da se isplati pobijediti, ali kao igrač besplatnog igranja to je prilično dobro, ali postoje neke stvari koje su stvarno, ali morate platiti da biste to dobili, također preporučujem da ljudima i lichovima date jednaku moć za njihove trupe kako bi ih svi mogli koristiti.
Igra je dosta dobra i grafika je također lijepa, ali čini mi se čudan problem jer je igrao neko vrijeme moj igrač je negdje zapeo i ne može se pomaknuti tako da doslovno ne mogu ništa učiniti nadam se da će se problem riješiti.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie kqd
Jebem Vam majku da Vam jebem! Nabicu Vam 10000 negativnih ocjena sa 10000000000 laznih naloga mater Vam jebem!
Art of Conquest Juegos de rol zwzm
Govno od igre
Najnovije ažuriranje ima puno grešaka, od kojih je najveći: nemogućnost ulaska u dvorac. Molimo popravite što prije. Ažuriranje: ponovno preuzimanje iz trgovine, promijenjena mreža i još uvijek ne radi. Ne koristim Facebook, pa vas tamo neću kontaktirati. Greške: 1. Nije moguće ući u dvorac; 2.Voidov put nema buandarija, dostigao razinu 94 bez borbe; 3. Nedostaju teksture tla; 4. Likovi igrača, Srebrni pauci i zmajevi nevidljivi; 5. Nedostaje tekstura Gold Spiders; 6. Zamrznuta animacija kretanja likova, itd
Ne mogu pristupiti škrinjama heroja za kintaro, popravite ovo
Zaglavio sam u crvenom zmaju i ne mogu izaći pomozite plz
Možete li, molim vas, ukloniti vremensko ograničenje igre dok su se borili, a također i neprijatelj u kraljevskoj karavani olakšati jer je njihova snaga oko 763, ali ih je tako teško ubiti (također neugodno vremensko ograničenje)
super igra
Sada je sve savršeno u ovoj igri. Ali nakon postizanja maksimalnih razina čini se da će igrač koji je potrošio više novca na igru uvijek pobijediti. Bilo je kao platiti igrati (natjecati se s drugima).. A ako to ne učinimo onda je prokleto dosadno samo poraziti ništa drugo. Inače sve je super uključujući grafiku i kontrole..
pa igre su najbolja zarazna zanimljiva, ali većina ljudi se suočava s problemom povezanosti u dvoboju i ja sam igrao artofconquest 2 godine, smatram da je jako zarazno, ali kupnja nečega je vrlo obalna. igra ima mnogo bugova .pa većina mojih prijatelja ostavila je uzrok obalnosti prvi heroj je 9 dolara onda je sljedeći 99 dolara vrlo primorski.
Vrlo zarazna. Ali morate se usredotočiti na f2p. Nemojte praviti preveliku razliku između plaćenih korisnika i f2p korisnika
Art of Conquest: Dark Horizon ایفای نقش zlcx
Odlično
Pree dobro
Najbolji na svijetu
Igrao sam ovu igru 3 mjeseca i dobio sam ukupno 320k snage i niti jedan peni nije potrošen da je dobijem, ali drugi igrači koji su platili da igraju imaju do 1 ili 2 milijuna snage i to je nepravedno prema igračima koji su to učinili ne trošite novac da dođete tamo gdje jesu. Ova igra je neuravnotežena.
Isplati li se pobijediti? Kladiš se da jest. Je li inače mljeveno? Naravno. Ima li naznaka rasizma i nesporazuma? Barem na serveru na kojem igram. Zašto se onda uopće truditi? Zato što je zabavno, do te mjere da mi uopće ne smeta potrošiti malo svog teško zarađenog novca na to. Grafika je laka za oči, a igra je strateška. Iskreno da nema tako sjajan sustav u koji mogu smjestiti sve svoje jedinice u razne formacije, ne bih ga ni dirao.
Ova igra je stvarno dobra među događanjima i grafikom, ali jedna stvar koja mi se baš i ne sviđa u duel toweru neko vrijeme ćete ubaciti puno višeg ili puno nižeg igrača. A jedna stvar koja mi se stvarno sviđa je događaj divljanja nosoroga jer je nosorog mnogo jači za one na nižoj razini.
odlična je igra za ubijanje vremena..ima odlično strateško iskustvo...i ako želite uživati u igri do kraja...morat ćete je igrati s prijateljima..i stvarno je lijepa igra u kojoj možete napraviti dobri prijatelji iz cijelog svijeta..ali onda su potrebna i neka poboljšanja..po meni..ali posvuda je to igra ovisnosti i ubijanja vremena..
Umm.....Ova igra je cool svojom grafikom, ali morate popraviti više razina i dodati više stvari koje treba raditi i svakodnevni mali događaj. Mjesečni veliki događaj. I da poboljšate neke prvake. I dodajte malo popusta. .Možete li napraviti PC verziju ove igre. Bit će cool. I dodajte još stavki i neke rune. I stavite nešto u postavke da bi i ostali podesili svjetlinu i grafiku. To će biti sve za sada Ali previše- ipak sve lijepa igra
Vi ste totalno bezvezni. Prije utakmice bilo je zabavno i sve. Volio sam igrati ovu igru. Ali sada, nakon spajanja, sve što mi igra daje je frustracija. Više nije zabavno. Cijeli dan se bojim da će me ljudi napasti i oduzeti mi resurse. Čini se kao da želite samo Kineze u blizini. Hoćete li ikada prestati sa spajanjem? Recite mi koje područje ima najmanje kineskih igrača i koje više nikada neće biti spojeno, molim vas. Ne želim ga prestati igrati, ali možda ću to učiniti.
Pre dugo se instalira O jooooj 🙄
Izvrsna zabava, posebno igranje s ljudima iz cijelog svijeta. Razvijači neprestano poboljšavaju i stvaraju nove događaje što je super! Jedina mana je da postoji mala komunikacijska barijera jer prijevod ne radi za sve jezike i ne prevodi se s kineskog na engleski baš dobro. Ni sve poruke se ne mogu prevesti. Osim toga, jako sam uživao.
U skladu s tim poboljšati svoje oglase? Pretvarate li se da niste samo dodali joystick i tipke za napad u post videu lika koji se bori protiv pauka iz svih smjerova? Znam da nije neuobičajeno imati lažne videozapise kao igranje igara. Ali ono što ste učinili je da promijenite cijeli žanr igre. Gdje točno u ovoj igri lik može slobodno lutati i napadati neprijatelje u stvarnom vremenu? Prihvatite da ste lagali. Ili se barem nemoj pretvarati da nisi.
Art of Conquest: Dark Horizon பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் lah
A.O.C. je dobra opuštajuća igra ako se ne želite svađati cijelo vrijeme, samo igrajte bez pridruživanja klanu. Igrao sam od samog početka ove igre (1 dan). Moj gornji komentar stoji. P.S. Samo pomislim, svi dodatni bitovi koji su dodani, kao što su domatic, nadogradnje oklopa trupa imbue ect i nadogradnje zmajeva, bilo bi bolje da postoji automatski odabir.
ma brutica
Za
Plati za pobjedu. Potreban vam je visok vip da biste napredovali i bili konkurentni, ali rezultat značajke je strogo kontroliran, ne može se podići na dobre razine bez trošenja puno novca. Imaju druge prepreke, kao što su resursi, patreon, u izgradnji moći igre (hram) i ekskluzivni karakter za kontrolu napretka ne/niskog trošenja. Uređivanje 2021.: Igra je dobila nekoliko ažuriranja koja favoriziraju napredovanje za igrače s niskom potrošnjom, i dalje je p2w iako svatko može biti konkurentan ako igra mudro i ustrajno.
Igra je dobra .Svaka igra je p2w sada danima .Tako da se neću žaliti . Ali optimizacija je preslaba. Ponekad se zamrzne ili pogrešno klikne. Ali ipak lilith nam je dala dvije najbolje MMO igre. Hoćete li ikada popraviti filter za razgovor?? Previše je neugodno. F2p igrači daju svoje vrijeme da igru učine zabavnom pa im dajte priliku da se natječu, inače će ova igra umrijeti kao i mnoge druge strateške igre.
želim ovu igru, ali meč gore u dvobojskom tornju je vrlo neugodan., suočavanje s 42 razina 35 razina ..ja sam samo razina 27 hahaha vrlo smiješno... tko može pobijediti s tom vrlo velikom razlikom temeljne snage.. nadam se da možete nešto o tome.. možda snaga od jezgre do jezgre ili od razine dvorca do razine dvorca..
Nakon ažuriranja igrica krenula ispočetka
Molimo učinite više o balansu igre. Onyx zmaj s punom drakonskom prašinom u napadu su svladani i svi u pvp-u samo to koriste. Izbaciti 30 crnih rupa i pobijediti samo zbog zmaja, a ne zbog vještine. Njegov glupi af i riješiti ga.
Potrebno je više ažuriranja i neiskorištenih kartica za pretvorbu u korisne kartice. Za druge stvari je potrebna nova utrka. I još jedno ažuriranje, molimo da sve karte PROGATAJTE koje su neupotrebljive za pretvorbu u druge karte koje će biti korisne. Ovo će biti korisno ako se druge kartice također pretvaraju u korisne objekte kao što su exp kartice i druge beskorisne kartice.
Igra se čini dobrom, ali da budem iskren, nisam joj baš dao priliku. Ako ste ovdje došli zbog video oglasa, bit ćete razočarani. Oglas je pokazao hack and slash rpg, ali umjesto toga dobio sam stratešku igru.
Odlicna igrica, prva koja mi duze vrijeme drzo paznju.
Igra je bila prilično lijepa sve dok programeri nisu počeli uvoditi sve više i više plaćanja za osvajanje stvari. Svakih nekoliko tjedana postoji nova stvar koja vam daje prednost u odnosu na druge igrače i morate čekati ovoliko mjeseci ili godina.... ili početi plaćati. Korisnička podrška odgovara prilično brzo (dva dana), ali kvaliteta je loša. Odgovor je kao i uvijek "ispričavamo se zbog neugodnosti", "treba vam više sreće", "pokušat ćemo ga optimizirati u budućnosti" Također sa svakim patchom igra sve više zaostaje na emulatorima.
Art of Conquest: Dark Horizon Jocuri de rol xden