Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:10:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Fish! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Fish! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення primogems ▞▞▞
▞▞▞ Save The Fish! 2022 version ▞▞▞
Забагато рекламних роликів. Недостатньо часу для відтворення. Реклама має надати вам додаткові можливості для гри
У найгіршому додатку, що надто багато реклами, що з’являється, постійно зависає на екрані, не купуйте цю програму.😡
Весело, але повільно. Найкраще для дітей?
Я рідко оцінюю будь-які програми взагалі, але 3 секунди гри, а потім 12-секундне додавання — це смішно. Буквально додавання після кожного етапу.
Проста гра і забагато реклами.
Добре, але багато повторюваних рівнів
Гарна гра, але врешті-решт починає повторюватися дуже часто
Легка гра. Проблема в тому, що оголошення не виходить. Потрібно вийти з гри, а потім повернутися.
Минає час і хороша гра для розваг і для тестування мозку
Гра подобається, але я видалив її через вашу грубу рекламу. Подумайте, перш ніж просто сліпо шукати дохід від реклами.
Save The Fish! Dėlionė xsw
Легко грати
Це хороша гра, але після 100 рівня рівень стає таким же
Гра весела. Отримав усі предмети в грі. Після 350 рівня я бачив багато тих самих рівнів.
Гра ДУЖЕ крута, тільки забагато реклами
Мені сподобалося, але багато реклами
Save The Fish! Puzles ilg
До багатьох додавань Додавати після кожного рівня просто не весело
Так багато реклами, до речі, гра чудова
Це дивовижна гра... Зараз я граю на 150 рівні, тому це дуже проста та мила гра... 😍... Мені подобається 💜
Потік реклами, що періодично перемежовується простими й повторюваними «головоломками». Сміття!
Я люблю цю гру, тому що це онлайн-гра, але проблема в тому, що рівні цієї гри з’являються знову і знову, тому, будь ласка, встановіть цю проблему, інакше ця гра чудова, і я люблю цю гру, моїй молодшій сестрі вона також сподобалася
Добре, тож після того, як я виграю в раунді, з’являється таке ж оголошення, і я думаю видалити цю гру. Щоразу, коли я говорю ні, дякую за рекламу, просто з’являється інше. Будь ласка, виправте це
Поки що це набагато краще, ніж реконструкція будинку чи саду, це допоможе вам використовувати локшину для прийняття правильних рішень, єдине, що потрібно для отримання грошової стратегії.
Save The Fish! Puzzle xzwg
Чудово. Особливо тому, що ви можете вбити рибу. але це гарний час
Шукаєте гру без відчуття збільшення труднощів і повторення одних і тих же рівнів знову і знову? О, і купа допомоги, яка постійно змушує вас дивитися рекламу, незважаючи на те, що змушує вас витрачати гроші на те, щоб позбутися від неї? Не завантажуйте. Це піковий приклад «чому мобільні ігри – це сміття».
Люблю цю гру. Це дуже звикає. Щойно отримав додаток сьогодні і вже перейшов рівень 50. Це чудовий додаток і трохи складний. Реклама теж не дратує. Чудова робота розробників.
Art of War 3: RTS strategijo Strateške igre xqh
Я хотів би пограти, але більше нема чого робити риб’ячі нутрощі чи добути нову рибу, а я на 487 рівні
відмінна гра! це дуже захоплююче, і той факт, що кожен рівень стає важчим, це добре продумана механіка!
Це досить круто. Реклама непогана, і гра викликає звикання та веселощі для моєї 7-річної дитини.
Це була огидна гра. Ми просто повинні врятувати рибу, що так смішно. Тому не варто завантажувати гру.
Класна і гра
БАГАТО реклами; і це знову і знову одні й ті ж рішення... стало дуже нудно.
дає 0 зірок чудова гра, як вона, але одна загальна дратівлива частина гри псує.... веде вас до додавання, і немає x, щоб повернутися до гри, потрібно закрити гру, очистити нещодавно, а потім завантажити резервну копію, витрачати час на це більше, ніж на гру 😵
Дуже дуже гарна gema.. Мені подобається ця гра.. ❤️❤️❤️❤️❤️.. &.. Ви любите цю гру.. Завантажте зараз..{JLDÏ}
Розваги годинами. І постійно використовуйте логіку, щоб розгадати головоломку