(Android/iOS) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter vara neograničeno dragulje
Feb 18, 2022 21:13:26 GMT
Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:13:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničeno dragulje ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
Najdosadnija igra koju sam igrao u jako dugo vremena. kako se umire? Znam da ne želiš umrijeti, ali eto koliko je igra dosadna, radije sam da me barem jednom obore, pa znam da igram igru.
Ravnoteža
Sjajna igra, jedino što ne vidim načina da imam prijatelje u igri... Tako da mi nedostaju neke od misija/postignuća
Još uvijek slabo optimiziran za trajanje baterije. Igram asfalt cijeli dan, ali ova igra mi je isto toliko ispraznila bateriju samo s prvom igrom 😱😱😱 Popravite uskoro.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Teka-teki lygs
Dobre igre
Arsalan asfalt
Igra je bila OK, izazovi više ne daju nagrade iz nekog razloga.
WW2 zrakoplova bitka 3D APK - Najnovija Verzija 1.0.2 - Igra Za ...
Programer bi trebao učiti od RORTOS-a.
Dobra igra gađanja
izvrsna grafika i audio zvuk su savršeni, a misije vam donose da postanete vješti i u bitkama bez da budete ubijeni. svuda okolo sjajna igra.
🙄
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkády cuxg
Ne mogu preuzeti igru molim reci mi što da radim
Super dok nije završilo
Dobra igra, ali mnogo reklama, čak i kada ne igrate igru. Igra dobra
Prekrasna grafika. Inovativno igranje. Opcije za pejzažni način rada i podršku za kontroler igre.
Oglasi na QUITING?! Ozbiljno? Bombardiranje je zabavno
Avion ima visoku stopu. Teško je proći nivo
Prilično zabavno. Puno akcije.
Lingaw na laay
Izgleda dobro, ali slabo igra.
Volio sam ovu igru! Grafika je nevjerojatna. Igre su izazovne. Napokon je stigao do kraja i borio se s robotom. Nisam ga prvo porazio, a kasnije sam se vratio u igru i on se resetirao i vratio me na razinu 7 i isključio me iz svih ostalih. Vrlo frustrirajuće!!
aircraft combat strike 1945 · AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter · Gunship Sequel: WW2 · Battle of Warplanes:War-Games · War Dogs : Air Combat Flight
Dobra igra. Neki izazovi su zaista teški.
Teško i jako lijepo
Sviđa mi se igra i različiti načini rada. Šefovi su kreativni i zabavni za borbu. Grafika bi mogla biti bolja, ali sveukupno igra je dobra.
? vrlo dobra igra želja da ima više misija
Nedavno sam primijetio da je postalo gotovo nemoguće završiti određene razine. Tako je već nekoliko mjeseci. Igram ovu igru godinama, snaga/vatra snaga je maksimalna. Iz nekog razloga sada je potrebno samo nekoliko pogodaka da se izvadi. I dalje sjajna igra, ali u posljednje vrijeme frustrirajuća.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkaadmängud fcuj
Trebam više razina kao što je hladni rat i novi avioni mi prvo vraćaju zračni napad
Volite detalje. Bravo 👌
Vrlo dobar graf
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkády usk
Ova bi igra bila sjajna da nije imala glupi poslovni model varanja novca. Tužno.
Gubitak vremena. Više ćete uživati gledajući kako se boja suši i ne šalim se.
online je
Čovječe. šef na razini 3 je bio težak. da sam zapeo na razini 3. Povećaj štetu i učini da se šefovima nije teško nositi se s njima.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Glazba i zvučni efekti se ne podudaraju. Dosadno snimanje. Ne mogu se ni osjećati kao da se borim. Kaotičan
Sjajno! Veliki sam obožavatelj pucačina, tako da imam sve, nevjerojatnu grafiku, uništivo okruženje, nadogradnje oružja i cool mehaniku kao što je topnik s kupole. Dolje moj omiljeni pucač na play storeu do danas
U redu je igra staviti novi zrakoplov
To je sjajna mobilna igra s vrhunskim vizualima.... ali su devovi očito odustali od nje. Nema ažuriranja od kraja siječnja 2017. To je više od 2½ godine. Osim toga, Događaji nisu osvježavajući jer sam nedavno ponovno počeo igrati.
Nikada nema događaja i nema dovoljno razina
Dobra igra i zabavna
Sjajna igra! TOLIKO toga za dignuti u zrak! Sjajna gomila zabave!
Ovo je vrlo ugodna pucačina s okomitim pomicanjem. Dobar posao!
Zabava
Google play postignuća ne funkcioniraju, iako vidim da se povezuje, a Google play može pratiti da sam igrao. postignuća i nagrađuje rad u igri bez problema.
gubitak vremena. dobro ako moraš čekati na aerodromu ili slično...
Zabavna i izazovna...ali još jedna igra grind ili pay.
reklame su na cijelom ekranu, ne mogu se ni reproducirati.