Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:22:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică rezistență nelimitată ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
foarteeeeeeeeeee tare jocul este foarte șmecher îi dau 10000000000000000000000000 de stele dacă ar putea😘😘😘😘😘😘😘😘
concept misto. multiplayer-ul este distractiv, iar campania este o provocare.
Nostalgie
imi place dar e cam vreu de jucat si are cam multe nivele?💗
Am o plângere că nivelul robotului este puțin prea greu, vă rog să-i reduceți puțin sănătatea. În afară de asta, este un joc grozav.
Clone Armies: Battle Game Ação buqc
Multiplayerul trebuie să fie mai stabil. Deconectarea constantă în timpul jocurilor multiplayer oprește de fapt oamenii să avanseze în sus. Este un lucru foarte enervant de tratat.
Clone Armies: Battle Game Akció dpw
Are o poveste bună și modul multiplayer pare legitim. Totuși, am acest bug care îngheață ecranul și când redeschid jocul, este doar un ecran negru. Cred că unii jucători (cum ar fi jucătorii cu 400 de puncte) nu ar trebui să fie asociati cu cei depășiți (jucători la 1100)
Mi-a plăcut jocul, dar când au schimbat modul multiplayer atunci jocurile încetează să mai fie distractive, îmi place mai mult cel vechi, așa că obțineți jocul, dar nu jucați modul multiplayer
Bun dar gard ca f
de aceea ii dau 1 stea. 1.trebuie să cumperi sandbox 2. nivelurile sunt grele 3. este foarte întârziat când ai jucat jocul în 20 de secunde... acestea sunt problemele mele în jocul tău, așa că remediază-ți jocul
Este cel mai frumos joc
jocul este bun, dar de ce poate inamicul să țintească unitățile mele și eu nu pot să țintesc unitățile lor, nu este puțin nedrept ca ei să aibă un avantaj atât de mare?
Acest joc este grozav pentru degetele tale și te ajută să obții o mentalitate strategică mai bună
Un căcat împrăștiat în ploaie.
ați putea să faceți ca un mod de supraviețuire ca cel din accident, dar în multiplayer și aveți un generator de monede pe care trebuie să-l protejați atâta timp cât puteți și la fiecare 2 minute puteți să vă actualizați clona sau să o schimbați cu una diferită iar scopul este să supraviețuiești cât mai mult, ai putea chiar să faci un clasament pentru a vedea cine a rezistat cel mai mult
acesta nu este un joc bun pentru că depinde de mai multă energie, așa că poate obține mai mult din bani. Nu-mi place, îmi ia mult timp pentru a descărca, dar am cinci puncte de Wi-Fi, dar nu îmi permite să descarc jocuri pentru câteva zile durează 1 oră pentru a le descărca este arăta mai mult
Joc tare, dar îți place când începi jocul îți place să dai 999 de monede gratuit?
Este un joc de bruh, pentru că ceea ce facem, clona noastră face, de asemenea, că ar trebui să fie așa cum clona noastră atacă doar inamicul și atunci când viața lui se va termina.😴😒😒😒😒😒😒🙁☹☹
Singura parte care nu-mi place la acest joc este motivul pentru care deblocarea capsulelor durează 10 ore
Deci, dacă o clonă a murit într-un singur loc într-o viață anterioară, el va continua să moară acolo chiar dacă inamicul care l-a ucis prima dată este deja mort...
Când deschid jocul și apoi joc primul nivel și apoi deschid capsula, se prăbușește. te rog sa rezolvi asta acum. Vreau să mă joc cu prietenul meu. Remediați asta acum! Iti dau 1 stea!
Jocul este distractiv și destul de bine făcut... până când treci de jumătatea campaniei, atunci daunele, pozițiile și nivelul inamicului fac totul foarte obositor, nu-ți pasă de multiplayer nu l-a încercat niciodată. , dacă sandbox-ul a fost deschis de la început sau ia mai puține stele, atunci poate mi-ar plăcea mai mult jocul
Foarte prost. Are o rețea foarte proastă. În timpul Multiplayer, jocul va spune brusc „U Lost Connection”. Și se va opri din joc și adversarul câștigă automat. 2. Joc foarte prost și dezvoltator prost. Am primit un apel flash pe telefon în timpul Multiplayer, iar jocul m-a deconectat instantaneu din joc, iar adversarul a câștigat jocul. De ce m-ar deconecta jocul sau m-ar da afară din joc? Adăugați alte lumi, un nou nivel de locații. Adaugă World2, pentru o altă bătălie.
acest joc este cel mai greu joc pe care l-am jucat vreodată, lucru pe care îl urăsc cel mai mult este că trebuie să ai o anumită cantitate de stele pe nivelurile pe care le învingi doar pentru a ajunge la alte niveluri pe care le poți juca și să încerci să treci și unele dintre ele sunt imposibile pentru a trece, de aceea aș dori să evaluez acest joc cu 0 stele în loc de 1
Fruit Funny Blocks: farm cubes day Puzzle jfsw
Super distractiv. Mecanica jocului nu seamănă cu nimic din ce am mai văzut până acum. Nici nu sunt prea multe adaosuri.
ACEST JOC ESTE ATÂT DE TERRIBIL. CA TUNIER NU POȚI ESCHI DE RACHETE ȘI ASCENTELE NU FUNCȚIONEȚI CĂDEȚI PE POSEDEA.ȘI COMANDO-UL ESTE SFRUPT. EI CONTINUĂ INTRUGĂ ÎN ȚI FĂCĂ IMPOSIBIL SĂ LE UCIȘI ȘI AICI SĂ PUMINĂ. DE FURGĂ DE.😡🔫
VLAD
Crearea meciurilor este îngrozitoare, iar nivelurile sunt dezechilibrate și când jocul a apărut pentru prima dată, am luat sandbox dlc și am cumpărat suficiente monede pentru a obține fiecare unitate și apoi, când a venit o actualizare, am pierdut totul.
Acest joc este distractiv, ucigaș de timp bun. Dar de ce ne penalizați pentru că am închis aplicația în timp ce eram într-un meci multiplayer? Nu mai face asta! Remediați sistemul de evaluare multiplayer!
Dezvoltatorii, vă rog, puteți aduce înapoi vechile versiuni vechi ale Clone Army cu eroul, melodia metal și animațiile și gama, vă rog să o puneți înapoi și chestia mea preferată Clone Army care era în vechea actualizare veche ce personalizează eroul eroul meu nivelul folosind un erou în fiecare nivel, vă rugăm să puneți-l înapoi Dezvoltatori
Nu cred că aceste niveluri uneori sunt greu și cu greu obținem suficiente trupe pentru a termina majoritatea nivelurilor, altfel jocurile sunt perfecte. Și e puțin greu să obții monede.
E tare jocul merită 5 stele!! @coolgamer 101
Suportul este inexistent. Fiul meu a făcut o achiziție neautorizată, așa că am contactat dezvoltatorul conform politicii Google, dar asistența lor nu răspunde niciodată. Serviciu clienți foarte slab. Așa că nu încercați niciodată să faceți o achiziție, deoarece odată ce vă iau banii, nu veți obține niciodată valoarea lor.
În general, joc grozav. Am găsit o vulnerabilitate de hacking/parte care poate fi piratată pe acest joc... este în secțiunea de capsule, unde se schimbă valoarea prețului la 0 și îl îngheață... puteți cumpăra instantaneu... reparați-l pls ...(De asemenea, nu știu dacă s-a rezolvat deoarece tocmai am actualizat la o versiune nouă chiar acum.) De asemenea, sunt un hacker, testez jocurile și le revizuiesc pentru actualizări și securitate mai bune... folosesc GameGuardian. Mulțumesc pentru răspuns (dacă există)... edit: Este vulnerabil la această versiune, chiar dacă are anti-cheat 2.0
Este un joc grozav, dar am avut toate lucrurile pentru că am plătit pentru el, dar când s-a actualizat, am pierdut toate lucrurile.
Clone Armies: Battle Game Ação ktsc
Distracţie. Dar la nivelul 8 ori de câte ori te clonezi odată ce nu obții o ucidere. Remediați aceste 5 stele
Mie âmi place petru că sunt clone tari și puternice👍👍😍
Aș dori să spun că apariția meciului este departe. Am fost asociat cu un 1200 și am 800, nu are sens, dar este un joc grozav.