Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:28:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
عالیه
بیشتر از 79درصد نمیاد
Buggy، به عنوان مثال: در حالت Battle Royal اگر هر دو سوراخ به سطح 19 برسند، هیچ راهی برای برنده شدن وجود ندارد ... شما گیر کرده اید. این باید اصلاح شود، یک ستاره حذف شود زیرا حالت Battle Royal هنوز پس از آخرین به روز رسانی ثابت نشده است، این یک راه حل آسان است و به آن پرداخته نشده است.
امروز صبح نصبش کردم و فقط حذفش کردم چون یکدفعه نمیذاشت بدون اینترنت بازی کنم. من هرگز به دلیل تبلیغات با اینترنت بازی های موبایل انجام نمی دهم. در زمانی که به من اجازه داد بدون اینترنت بازی کنم از بازی آن لذت بردم. این اولین بازی نیست که من با این مشکل مواجه شدم.
. 2020-07-15 03:24:16
Hole.io Arcade phj
حوصله سر بر
Little Singham آرکیڈ htw
من از این بازی لذت می برم. کنترل ها ساده هستند، پیش فرض سرگرم کننده است. با این حال، برخی از مشکلات وجود دارد. اول از همه، یک نقص گرافیکی در سطح جزیره وجود دارد که آن را تقریبا غیرقابل پخش می کند. وقتی در اطراف حرکت می کنید، بخش های بزرگی از گرافیک یا به طور نامنظم چشمک می زند یا کاملاً خالی می شود. وقتی صفحه خالی است دیدن کاری که انجام می دهید دشوار است. همچنین، برخی از تلفن ها (اما نه همه) گزینه ای دارند که به شما امکان می دهد با دوستان خود بازی کنید. این گزینه باید در دسترس همه باشد.
باحاله من اینو سال قبل داشتم و پاکش کردم اما الان ریختم و دوباره دارم بازی میکنم خیلی مپ هایش.
بازی قشنگیه😁
io نام یک بازی اندرویدی در سبک بازی های آرکید است. ماجرا از این قرار است که ما می خواهید همه چیز را نابود کرده و از بین ببرید و اینکار
بازی سرگرم کننده است و همه به جز، چرا یک تبلیغ در وسط بازی وجود دارد که من از 2 به 6 رفتم!
بدون تبلیغات بی فایده است. من برای حمایت از این بازی برای هیچ تبلیغاتی پول پرداخت کردم، اما همچنان باید تبلیغات را تماشا کنم تا از مزایای آن لذت ببرم.
هر بازی را در BR و Classic کرش می کند. تا این لحظه از بازی لذت بردم. تبلیغات من را اذیت نمی کند، اما اگر همیشه خراب شود نمی توانم بازی کنم.
Hole.io 1.16.2 Apk Downloadio APK free
Hole.io ஆர்கேட் xsrr
دانلود بازی Hole.io 1.14.0 - پورتال جامع شامل مطالب علمی، فیلم
این یک بازی سرگرم کننده است اما من امیدوار بودم که یک حالت آزاد وجود داشته باشد که می توانید سعی کنید شهر سوراخ را بدون محدودیت زمانی بخورید
راضی کردن تنها چیزی است که به ذهن می رسد. اما خیلی سرگرم کننده است روی گوشی من خوب کار کن، روی One+6 شریکم، مدام خراب می شد. هنوز بعد از عیب یابی کار نمی کند. اما هنوز آن را در گوشی من پخش می کند. سعی کردم از آن در تبلت خود، Samsung Galaxy Tab A(?) استفاده کنم، اما وقتی بزرگتر شدم، گرافیک نمی تواند ادامه یابد. من یک +3 دارم. اما از آن لذت ببرید.
کمی گرافیک اضافه کنید لطفا
11
آه بله
این بازی در حال حاضر به خوردن داده ها و باتری من ادامه می دهد و من نمی توانم در محل کارم بازی کنم زیرا نمی توانم به اینترنت وصل شوم.
بازی قشنگیه ولی نه برا همه گوشی ها . برای من کی خیلییییی هنگ کرد و اخرم حذف کردم اگه گوشیتون مثل گوشی من همه بازی هارو نمیگیره اینو نصب نکنین.
شگفت انگیز🤩🤩 هیچ کلمه ای برای توصیف این بازی شگفت انگیز است
خسته کننده بود
بازی به طور کلی سرگرم کننده است اما من دیگر دوست ندارم آن را بازی کنم زیرا آنها اکنون تبلیغات زیادی می گذارند. تبلیغ میان بازی بیش از حد قابل کشتن است و به طور کلی آزار دهنده است. اضافه کردن آن باعث نمی شود که مجبور باشم تبلیغات شما را تماشا کنم. این باعث می شود که بازی شما را ببندم و یک هفته دیگر بازی نکنم. =/
سلام... این برنامه به بچه 5 ساله هم می خوره چرا زدین بالای دوازده سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اما بگم که من ۱۱ سالمه و اصلا برام ترسناک نیست خیلی هم باحال و خوبه .بعد بچه ها از سازنده شکایت نکن اگه نت تون رو خاموش کن تبلیغ ها میرن و برای همین یک ستاره کم کردم ولی درکل بازی ععععععععععععااااااااااااااللللللللللللللللییی😍😍 😇😇😇😇😇😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💙💜 ❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤
من عاشق این بازی هستم!!! خیلی باحال. بدون تاخیر در همه و گرافیک یکپارچهسازی با سیستمعامل عالی است! تسلط بر کنترلها و نحوه خوردن همه چیز زمان میبرد، اما وقتی در کنترل بهتر شوید، واقعاً شروع به کنترل میکنید. هر نقد منفی مانند یک بازیکن تازه کار به نظر می رسد زیرا فقط به تمرین نیاز دارد. فقط یک تبلیغ بین بازی ها در مقایسه با بازی های دیگر بسیار سخاوتمندانه است. من دوست دارم تابلوهای بیشتری ببینم. هوش مصنوعی عالی است و من عاشق گزینه بلوتوث چند نفره هستم. مطمئن نیستم نظرات دیگر در مورد چند نفره چه می گویند - فقط به بلوتوث متصل شوید و فوق العاده است. ربات ها در حالت های معمولی نیز چالش برانگیز هستند. نمی توانید صبر کنید تا این بازی را بیشتر توسعه دهید!
این یک بازی نسبتا خوب است اما پرگل است
تبلیغات بیش از حد در هر دور! من از استراحت در وسط متنفرم، بازی را مسدود می کند! به چند تبلیغ نیاز دارید؟ اگر به پول نیاز دارید فقط بگویید که نیازی به تبلیغات بی پایان نیست عزیزم🙁
تو 67گیر میکنه😟😟
این یکی از بدترین بازی هایی است که من تا به حال بازی کرده ام، فقط به دلیل حجم کم تبلیغات. وقتی با تماشای یک تبلیغ مخالفت می کنم، به هر حال باعث می شود یک تبلیغ را تماشا کنم و وقتی این را نصب کردم، بلافاصله آن را حذف نصب کردم.
لبیث
علی فقط وقت داره
روی Note 9 تست شده است. اگر تبلیغات فعال باشد، بازی خیلی کند است. هیچ بازی چند نفره آنلاین ماه پس از انتشار بسیار ناامید کننده نیست. وقتی به آن دست پیدا کنید، بازی خیلی آسان است زیرا بیشتر با رایانه بازی می کنید. اما برای یک یا 2 روز سرگرم کننده است. برای لذت بردن از این بازی یا اینترنت را خاموش کنید (و حافظه پنهان را برای حذف تبلیغات در فضای ذخیره سازی محلی پاک کنید) یا برای یک تجربه بدون تبلیغات هزینه کنید.
خوب من واقعاً از بازی لذت بردم، حتی به افراد زیادی در مورد آن صحبت کردم. مدت کوتاهی است که آن را بازی نکردهاید، امروز به بازی برگشتم و نقشه جدیدی وجود دارد؟ نقشه موضوع جزیره وحشتناک است، سوسو زدن زمین به داخل و خارج چشمانم را آزار می دهد. پس این واقعیت که من نمی توانم تصمیم بگیرم کدام نقشه را می خواهم، اگر نقشه جزیره وحشتناک نبود، مشکلی ندارد. من بالاخره نقشه قدیمی را دریافت کردم و باید بگویم که تغییر در پارک ها را دوست ندارم، درست به نظر نمی رسد. اگر من برای اولین بار بازی می کردم، این بازی برای مدت طولانی روی گوشی یا تبلت من دوام نمی آورد. اگر اشکالات برطرف شوند، این بازی بسیار جذاب است، یک اتلاف وقت واقعی در محل کار و به طور کلی.
کند، به سختی کار می کند
io 1.14.0 نام یک بازی اندرویدی جدید در سبک آرکید از استودیوی بازی سازی VOODOO است. با معرفی یکی از محبوب و پرطرفدارترین بازیها در تاریخ گوگل پلی استور در
به نظر من بازی فوق العاده ای است. این اعتیاد آور است، سرگرمی شما را با تبلیغات اسپم نمی کند، اما پوسته ها و نقشه های بیشتر لذت بخش خواهد بود. غیر از اون بازی عالی😀
بازی خییییییلی عالی هستش من یک ستاره کم کردم چون که بزرگ میشه هنگ می کنه ولی بازی عالی هست اگه هنگ نمی کرد بهتر بود 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 تا 00:00 ستاره کمه واسش
مقدار نامعقول تبلیغات. دفوق. قبلاً یک بازی کوچک احمقانه بود، اکنون فقط آزار دهنده است. در حال حذف نصب
این یک بازی عالی خواهد بود اگر به طور مداوم در نیمه هر مسابقه ثابت نمی شد
Hole.io Arcade rzj
من همه حالت های بازی را دوست دارم، اما فکر می کنم اگر برخی از آنها را بسازید، بازی حتی بهتر می شد.
برنامه کلاهبرداری من نسخه رایگان آگهی را خریدم، همچنان انتظار دارد که برای هر تقویتی تبلیغات تماشا کنید. به معنای واقعی کلمه دزدیدن پول شما
بازی بسیار خوبی است بسیار راضی کننده من این بازی را دوست دارم گرافیک بسیار خوبی دارد اما ای کاش نقشه های بیشتری روی بازی وجود داشت وگرنه بهترین بازی است
دویدن انفرادی باید کمی ساده تر شود و حالت کلاسیک باید سخت تر باشد.
من میرم توش میاد بیرون و میگه خیلی بده