Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:34:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Экшен Файтинг ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Экшен Файтинг IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк кристалів ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Экшен Файтинг 2022 version ▞▞▞
I, the One - Aksi Pertempuran Aksi ari
Класно рекомкндую
Зменшіть рекламу!!!!!
Граклас і топ
Ця гра дуже весела, плюс я люблю битися
Це найгірша гра, в яку я коли-небудь грав, дозвольте мені спочатку поговорити про неї, коли почнеться раунд, я готовий побачити когось на 5 рівні, що смішно, але реклама, як-от я втомився дивитися рекламу кожен раунд, у вас є невідповідні імена, коли я намагаюся пробити I вас вдарили ногою з далекі відстані, slowmo дратує, коли він це робить, вас випадково б'ють ногою або кулаком і, будь ласка, виправте це
Це весело, коли вперше грати, але після третього рівня це так важко
Фото и видео Камери миттєвого друку Стабілізатори Квадрокоптери Екшн-камери Ігрові приставки Консоли PlayStation ... Action (11) ... Файтінг (fighting) (1).
Мобільні ігри з відкритим світом. Ігри з відкритим світом на ...
Ігрові боти занадто складні
Я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ!!! Але одна з причин, яка мене розлютила, - це реклама, тому що, коли ви закінчуєте боротьбу, з'являється реклама та рекламна реклама!!! але мені дуже подобається фізика та бойові органи управління ДОБРА ГРА!!!!1!1!
Потрібно більше рівнів і скінів, і він має бути онлайн
Це дуже хороша гра, спробуйте
Це змушує вас ДУЖЕ лютувати, і я починаю хотіти видалити гру, кому подобається ця гра, продовжуйте грати, але я кажу вам
Ігра крута і легка , тому ставлю 5 зірок 👍👍👍👍👌👌
Крута гра
Велика кількість реклами і складність занадто швидко масштабується
I, The One - Fun Fighting Game Jangovar exb
Гра була гарною, поки не почало псуватися управління, вона була націлена на предмети та людей на землі
I, The One - एक्शन फाइटिंग गेम कार्रवाई wxq
Топ грв
Мені подобається ця гра, і будь ласка, оновіть, така гра мені ніколи не набридала👍👍💨💥💯👌👌😃😃😀🤠🤠
У цій грі так легко бути обдуреним. Ця гра трохи весела, якщо у вас немає чітера. Є також I крихітне незначне відставання, з яким ви можете зіткнутися. Рекомендується пограти в гру та вимкнути Інтернет, щоб не мати справу з рекламою. Також хакери відразу ж з'являються з 5 рівнем. Я бачив це на карті даху. Але хакери можуть з’явитися в іншому місці.
Важко, але весело
Ця гра дуже хороша, але це в дуже дуже дуже дуже хорошій грі
Так багато реклами, що неможливо відтворити.
Я ніколи не хотів ні про що залишати відгук. Але ця неохайна/незграбна механіка ігор розлютила мене до такої міри, що я хочу пояснити, що таке лайно-шоу, яким управляє ці ігри.
Я не можу перемістити екран
Яка смішна🤣🤣 гра🎮🎮🎮 вона заслуговує 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Очень крута гра!Советую зделать мультиплеер!!!
Гра просто топ ставлю назавжди 5 зірочок✌👍
Ця гра крута, я знаю, але скільки реклами я побачу її нудною, і якщо я натисну на "без реклами", вони кажуть, що кредитна карта така нудна, тому я ставлю 2 зірки за цю гру.
весела і смішна гра, в яку ви б'єте або б'єте людей з даху
........................................................[Це провал]…………………………………
Добре, спершу я думав, що мені чогось не вистачає, тому що я постійно програю, і єдині рухи, які я роблю, це удари руками та ногами. Усі інші гравці робили якийсь божевільний хід, який виштовхнув мене з будівлі. Я знову грав у підручник, але він не навчив мене робити ті божевільні ходи, які робив кожен гравець. Я відвідав огляди, в яких говорилося, що у них така ж проблема і що ви повинні заплатити. Тому в цей момент я знав, що ця гра вкрай огидна і жахлива. Ніколи не грайте в це!
Круть
Action-adventure в якому
Боти вийшли з-під контролю, як і srsly, ви, хлопці, повинні виправити цей вигляд нашого персонажа, так що дурень не може навіть сильно вдарити, він навіть не вдарить ботів. Ця гра викликає у мене лють.
Це найгірше, що я грав у своєму житті, однозначно НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей вітвір
Mindustry Toiminta pzg
Одне слово : хєрня!!!!
Гра найкраща
Найкраща офлайн-гра-файтинг Додайте ще трохи крутого оновлення
Я вважаю, що вашій ігровій команді слід спробувати покращити рівні та ігри
Це не так погано, просто назва мене дуже дратує «Я, єдиний» з усіх імен у світі, чому це. Якби у вас було краще, то однозначно 5 зірок.
Вакансії та робота в Hype Games Studio | InGame Job
Уматова ігруха
У мене ніколи не було ігор, у яких у мене були б стосунки з любов’ю і ненавистю, але якщо я можу сказати одне, це те, що ця гра важка, але дуже весела!
Ця гра відстойна. Гарна ідея, погане виконання. Це змусить вас зафіксувати випадкові об’єкти. Іноді хіти просто не реєструються. І навіть коли вони це зроблять, ви тільки вдарите AI, як у фут. Але коли вони вдаряють вас, ви летите геть. Загалом, це нудно.
ラストワン - アクション格闘ゲーム アクション tsba
Перегляд реклами є обов’язковим навіть на ранніх рівнях. «Дія» для мене занадто повільна. Графіка явно була позаду.
Дурна, заплутана фізика. Покупок не потрібно, і ви можете грати деякий час
Мега ТОП!!!
Топ 10 найкрутіших ігор на телефон. Кращі онлайн ігри на ...