Post by anpotanode on Feb 18, 2022 21:41:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neograničene primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Ova igra je nevjerojatna. To mi je bila omiljena igra neko vrijeme dok sam bio mlad. Kad smo igrali igrice na preglednicima.
Ovo je sjajna igra poput Doba rata 2
Age of War Strategi jotw
Edge dueti ddhd sssfdcdggcf ssf Ryde drag cuffed Frenchy dgf ghddfg c sunil df sunil df f sunil d Ryde gddft fer ft
Molimo vas da napravite age of war 2 tako da ga svi možemo igrati
Igrica je zakon morate skinit na kompu je bolje al ni ovdje nije lose
To je cool, ali nedovoljno vremena je dobro, ali u isto vrijeme i glupo
Sviđa mi se ideja igre i zabavna je za igrati, ali opći način rada košta 7$ srsly, bilo bi bolje
Imaš pravo ervin
Iz nekog razloga su mislili da je dodavanje oglasa igrici koju možete igrati na mreži bez oglasa dobra ideja.
Ova igra ne radi kako treba na mobitelu i jedna je od najgorih igara na svijetu koju radije igram freefire jer nema reklame i gotova je za 10 do 15 min. Više volim da svi igrate ff.
Super je igra igra je za 5
Age of War Strategi upcb
Uvijek sam igrao ovu igru kad sam bio mlađi i još uvijek mi se sviđa
Lošu igru vrlo je teško pobijediti
GunboundM Strateške igre eywf
Age of War Strategiya xahl
Igra je vrlo zabavna i poučna
To je stvarno zabavna zabavna igrica, stvarno je dobra, ali ne mogu biti siguran da će se i vama svidjeti, ali volim je ako ne, preporučam da isprobate age of war two 2 koja je bolja od ove.
Ako u doba izvanzemaljaca kupite dva plava pištolja i bot ne može oštetiti vašu bazu i to je jedini način da pobijedite ako imate 200k gotovine, kupite 2 super tipa
Jako nostalgično i teško!
Zašto ljudi moraju plaćati da bi se igrali generala, to je jednostavno glupo! !!!!
Klasična igra, ako je malo ograničenog opsega.
Igrao sam ovo na svom laptopu 💻 prije 10 godina i to mi je bila omiljena besplatna igra s toliko nostalgije! Ovo je klasik i sada kada je došao na mobitel/android ga morate imati! 10/10
Vrlo 🐍Amazing igra 💯⭐💯💯⭐ ⭐⭐💯💯⭐ ⭐⭐💯💯⭐ ⭐⭐💯💯⭐ ⭐⭐💯💯⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ 💯💯⭐💯💯 💯💯⭐💯💯 💯💯⭐💯💯 💯💯⭐💯💯 💯 💯💯⭐💯💯 💯💯⭐💯💯 ⭐💯💯💯⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐💯💯💯⭐ 💯💯⭐💯💯 🅰😊😊🅰😊🅰🅰🅰 🅰😊😊🅰😊🅰🅰🅰 🅰🅰🅰🅰😊😊😊😊 🅰😊😊🅰😊😊😊😊 🅰😊😊🅰😊😊😊😊
Zabavno, ali brzo postaje dosadno
Igra se ponavlja za normalnu verziju, tako da morate kupiti dodatke da biste igrali pravu igru, koja je precijenjena. 5/20
Zašto generali koštaju pravi novac! U svakom slučaju igranje iste stvari iznova i iznova će biti dosadno, ali igra je ok.
To je loša igra
Ovo je jedna od mojih omiljenih igrica u trgovini aplikacijama. Kad sam vidio da je opći način rada 7 dolara, htio sam ga izbrisati. Razumijem da vam treba novac, ali teško da će itko osim njega po toj cijeni. Neka bude 0,99 dolara i dobit ćete gomilu kupnji. Općenito, zaradit ćete više novca ako cijenu snizite. To je osnovna ekonomija. I primijetio sam da ljudi govore da je nemoguć način doslovno nemoguć. To je lažno. Pobijedio sam ga dva puta na nemoguće. Samo odmah nadogradite svoje kupole.
Age of War Strategie gfn
Ne sviđa mi se što želi pristup fotografijama, ali osim što je ovo dobra igra.
Najgora igra koju sam dosad igrao
Mora postojati način da zaradite novac osim ubijanja neprijatelja.
je dobra aplikacija, ali ako stavite lagano ovo je još uvijek teško ako stavite teško je nemoguće ako stavite nemoguće, oduzet ćete život dok završite igru =(
Vrlo varljiva igra na teškim i nemogućim razinama
Izvrsno radi na Note 4 koji pokreće Lollipop! Ocijenjen s 4 zvjezdice zbog nedostatka funkcija i preskupih dodataka! Htio bih opciju isključivanja zvuka koja potpuno isključuje sve zvukove iz igre. Troškovi otključavanja su nečuveno skupi i nema načina da se otključaju sva postignuća bez plaćanja! Želio bih vidjeti Age of War 2!
Mislim na hole reasean dobio sam ga za igranje hakiranih modova i koštao je 6. Dollers
Neprijatelj se brže povećava, a hakirani način rada košta 6 dolara, što je previše za telefonsku igricu i ona se ponavlja.
Klasična igra Sve u svemu jednostavno, dobro, osnovno, lijepo.
Previše dugotrajno, čak nije zabavno i stvara ovisnost