Post by manzodetorab on Feb 19, 2022 11:13:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iskustvo ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Nije strašna igra, ali nije sjajna. Igrao sam tek kratko i stvarno je neugodno kada dobijete oglas koji nema gumb za zatvaranje. Prisiljava vas da zatvorite aplikaciju i gledate drugu.
Kamen za pozivanje je da se posti do kraja, to je samo 6 ili 12 dana, uvijek mi nedostaje zašto molim da bude malo duži
Ovo je stvarno super igra! Nema puno dodataka i ftp prijateljski. I likovi su prilično slatki.
Monitor i prodavač je dobar i sve, ali ne treba prekidati valove i što ne
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategie tbr
MEME BOGOVI
Najgora usluga. Kupio sam neke artikle iz ove igre prije nekoliko tjedana, još ih nisam dobio. Poslao sam im poštom, ali tjednima nisam dobio artikl niti niti jedan odgovor.
Dva problema: prvo, TO NIJE IGRA U PRAVU. Dobivate nešto zlata u znaku dok je igra isključena, ali igra ne napreduje dok ste odsutni (čak i kada je igra otvorena morate kliknuti ili ćete izgubiti stvari). To nije igra u stanju mirovanja ako je moram čuvati. Drugo, tražeći osnovna pitanja, jedna od prvih stvari koje ćete pronaći je da su eksploatacije u osnovi potrebne (manipuliranje spremanjima kako biste dobili bolji poziv). Ovo je samo loš razvoj igre.
Nevjerojatna igra, u nju se stvarno uložilo truda (za razliku od većine igara u trgovini aplikacijama.) A ni za pobjedu se ne isplati! Lako osvajate bez kupnje niti jednog artikla.
To je pristojna mala igra u stanju mirovanja koja podsjeća na ballin fighter.
Vrlo dobra igra zabavna za sve. Ovo je poruka za svaku igru. Ne postoji ništa bolje od igre koja se puno ažurira. Jer igrači se ne umaraju kada uvijek ima novih stvari za napraviti. Nastavi tako dobro, pixio i možda se jednog dana prijavim za tim.
Dobra igra, ali napredak je stvarno spor, morate ponavljati kao stotine vremena na istom lvl-u, dođete do točke da samo otvorite lvl, napustite afk pa se vratite, i opet i opet i opet. Ako pobijedite teže lvl-ove nagrade su iste!!! (Novac/čudovišta) Prednosti: - ne morate gledati reklame -dobro -zabavno Protiv: Ponovljivo postaje dosadno prilično brzo Nivoi nisu pošteni (kao da ste jaki 5% svaki dan, ali je neprijatelj 10000% jači od vi, napredujete presporo osim ako ne platite $$ .)
Cool igra
Super. Pogotovo Vrijeme iskrivljavanja
Igra je dobra. Volio bih da mogu promijeniti pozive između jedne igre, molim. Čini se da nasumično pozivanje nije prisluškivano. Kada sam objavio problem na Facebook stranici igre, uklonjen je.
Stvarno dobra igra u cjelini i počinje vas s puno novca tako da možete lako prizvati mnoga stvorenja
Napravite igru bez oglasa ili mikrotransakcija i onda možemo razgovarati.
Ganância Do Invocador Estratégia wny
Savršena igra
Ova igra je prilično zabavna i izaziva ovisnost, ali ad bilibili je neugodan, možete li se riješiti ad bilibili jer znam da se puno igrača žali na taj oglas u kojem je pisalo gledajte ovaj oglas da dobijete ovu nagradu, ali nakon što ga pogledate i oglas je bilibili nećete dobiti nikakvu nagradu
Dizajn igre je u redu.....ali moram gledati reklame....puno....a nije balansiran na taj način....
Kupio sam 2 paketa za 20 eura, igrao 3 sata pa otišao... Nakon što sam se vratio u igru moj napredak je resetiran na prije nego što sam uopće išta kupio... Nije ni čudo što je naziv igre pohlepa...
To je dobra igra, ali ne mogu učitati svoju igru na druge uređaje iako sam povezan
Osjećam se kao da ne razumijem gdje dolazi dio u stanju mirovanja. To je spora TD igra za koju se čini da bi trebala biti u stanju raditi u pozadini, kao igra u stanju mirovanja, ali nije.
Obično ne volim igre u stanju mirovanja, ali ova je divna. Samo bih volio da postoji način na koji mogu gledati reklame i dobivati novčiće i stvari kad god poželim, a ne kad mali momci kažu da mogu.
To je dobra igra moja jedina zamjerka je što nema razina kao što bi se scenografija mogla mijenjati svakih 10 razina ili nešto slično ako se radi o novim neprijateljima i bila bi jako dobra igra 👍
Igra je zabavna, ali ne želim koristiti Facebook samo za prijenos igre na drugi uređaj.
Ne mogu ni zamijeniti svoje jedinice Zapeo sam sa svojim početnim timom pa kako da idem naprijed
Kullllll
Da, to je neaktivna igra. Ipak, posljednje ažuriranje učinilo je da je bilo teško stići bilo gdje. 40 mil za nadogradnju JEDNOG lika na 400, dobivate samo maksimalno 59 tisuća po trčenju (677.966 trčanja da biste došli do maksimalne razine putem kovanica) tada su potrebni dragulji da dođete do razine 500, tisuće i tisuće njih. Stope pada za vrhunska čudovišta su stvarno loše, otprilike 1% ili tako nešto. Čak i ako ste potrošili novac da dobijete "mitska" čudovišta, veća je vjerojatnost da ćete sa svojim novcem dobiti jedno na nižoj razini. Ne isplati se.
TRAŽIO SAM OVU IGRU 1 GODINU KVAKINGA .Ok, moje pravo mišljenje o ovoj igrici je jako dobro (nije ni čudo zašto nisam odustao prije godinu dana💀) i ima jako dobre nagrade, teškoća može biti teška, ali to je dio Igre, općenito nevjerojatna igra za mene
Igra je super, cijenim vaš pristup oglasima i kupnji aplikacija. Pronađeno je nekoliko problema: 1. Kevinov (lvl.444) trojstveni snop nanosi 1 štetu. 2. Hades special, očito ne djeluje na kenvin (jedna glava nanosi štetu od vatre), darkwing, niti infernus. 3. Na kraju, ali ne i najmanje važno, razmislite o dodavanju konfiguracije čudovišta. Kao 3 mjesta koja se mogu učitati, gdje možete spremiti svoje čudovište. Bilo bi posebno korisno kada radite izazove, posebno zlog prizivača. Hvala puno :-)
Igrao sam offline 2 dana i većinu vremena afkirao, ali kad se struja opet vratila nisam tražio nikakve novčiće poput zašto?!!! Molim vas dajte mi moje novčiće! Igrao sam offline i stigao sam do 40 lvl, ali teško je jer nemam novčića onda kada se struja vratila, konačno sam osjetio olakšanje jer sam očekivao novčiće koje ću dobiti, ali ovaj problem je bio onaj koji me čekao kada Otvorio sam aplikaciju online kao što? Nije bilo ovakvog problema kada sam ga igrao prije otprilike 2020. godine
Dead Ahead: Zombie Warfare உத்தி jklw
1. Budite svjesni da ne možete izvući dobre jedinice dok njihova promocija prodaje te određene jedinice za pravi novac ne završi. 2. NIKADA nemojte koristiti premium poziv, on vam nikada neće donijeti ništa bolje od epskih klasa. Mislim da su negdje tijekom pisanja koda za 1 zabrljali 2. Dobra strana je njihova korisnička podrška, stvarno brz odgovor, ali lažni administrator koji malo odgovara na vaše pitanje, ali ne rješava problem.
To je stvarno dobra igra s poštenom marketinškom kampanjom, ali određeni mali problemi u igri umanjuju koliko bi mogla biti zabavna. Monitor se previše prikazuje, a igra se zaustavlja kada se pojavi. To ubija tempo. Sposobnost leda može se 'poništiti' ako jedan od vaših tornjeva omami ili zamrzne neprijatelja prije nego što ga upotrijebite, što onda ima cd od 30+ sekundi. Također, događaji su užasno bolni za prikupljanje prostirki. Trenutni događaj summoners stone zahtijeva sulude količine vremena za igru (ili novca/oglasa) da bi se dobio.
Dajem jednu zvjezdicu zbog jednog razloga. Već sam povezao svoj google račun u ovoj igri, bcoz na svom Androidu, u postavkama igre nemaju opcije oblak ili spremanje podataka. Tako da sam deinstalirao ovu igru na neko vrijeme i nakon što sam ponovo instalirao moji podaci su izgubljeni!! Ponovo sam povezan sa svojim Google računom, ali to ne radi. Ako možete vratiti moj račun, dat ću vam još zvjezdica. Možete li mi pomoći?
Greška u tvrdom načinu rada. Igram ga oko 2 tjedna. Stvarno volim igru, ali budući da sam u teškom modu, ne mogu čak niti nanijeti štetu u svakoj pojedinoj enime jedinici kao u načinu rada Ice and Fire Woman. Preporučam da imate dnevnu nagradu za prijavu i tjednu misiju. Hvala vam.
Nemam zamjerki, vidio sam oglas koji mi se dopao, skinuo sam ga i za sada uglavnom uživam
Jednostavan koncept i stvarno dobar gameplay... Ne mogu reći ništa drugo osim da preporučam da je igrate barem jednom.
Općenito igra je dobra, ali nema gore razine offline, ništa za raditi dok igrate, samo gledajte i ima puno oglasa, nema izazova za dobivanje lutrije poziva
Dobra igra, ali možete li staviti gumb za ubrzavanje, tako je spor
Stavio bih 4 zvjezdice jer je prilično zabavno, ali ako ste vidjeli reklame na kojima piše 30 besplatnih poziva to je laž, ne daju vam besplatne pozive besplatno samo u tutorialu dobivate 1 besplatni poziv
Zgodna mala igrica, ali gotovo nijedan od oglasa ne radi (sada 1 od 14) najnovija je bila za 10 summoner kamena (malih crnih i crvenih) reklama kaže nagradu za 5 sekundi, ali nije video tako da sekunde ne rade odbrojavati.
Igra je zabavna, ali ako osjećam da tip kojeg sam spustio nije na dobrom mjestu, ne mogu ga pomaknuti možete li implementirati pokretna čudovišta u modu za uređivanje
Prvo sam preuzeo ovu igru zbog njene zlatne strategije oglašavanja, i moram reći da sam sada razočaran. Nedostatak prisilnih reklama u besplatnoj igri učvršćuje dojam zadovoljstva igrača koji je njezin glavni prioritet, a izvlači najbolje dijelove igre tower defense. Moja jedina misao je bila da se opcija gledanja oglasa pojavljuje na ekranu bez obzira na sve, a možda bi se moglo implementirati da umjesto ponude iskoči mala kutija s ! ili tako nešto je iznad njih
ความโลภของซัมมอนเนอร์ ยุทธศาสตร์ ugh
Rečeno mi je da ažuriram igru pa sam to učinio i izgubio sav svoj napredak i ne mogu ga vratiti ili dobiti 300 početnih kugli
Vidio sam oglas koji tvrdi 30 besplatnih role kada ste instalirali. Pogodi što nikad nisam dobio? Možda sam krivo pročitao oglas, ali znam sigurno da se spominje 30 rola.
Upravo sam preuzeo ovu igricu i VOLIM JE! Ako ne volite tower defense igre onda ovo nije za vas, ali ako volite onda je ova igra savršena! Spremno je za primanje novih regruta! Zaista bih preporučio ovu igru obožavateljima tower defense!
Prilično dobra igra, definitivno dodajte funkciju automatskog vala, kao što je primjer igre Grow Castle, vjerujem da će učiniti igru puno boljom!
U redu je, ista stvar iznova i iznova, ali to je dobra igra u stanju mirovanja, a ne p2w, ako volite igre u stanju mirovanja, ovo će vam se svidjeti.
Sjajan i zabavan koncept. Lako za igranje! Jedini problem: legendarna čudovišta se ne mogu dobiti bez plaćanja! Molimo popravite.
Euhhhhhh......................👍