Post by manzodetorab on Feb 19, 2022 11:28:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de cristale infinite ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Toy Blast معمایی bun
Iubesc jocul și îl joc din 2016... unele niveluri sunt destul de supărătoare, deoarece uneori îmi ia de la zile până la o săptămână să le trec 😡, dar în afară de asta încă îmi place să joc!
Îmi place, este foarte interesant
O grămadă de rahat!!! NU VA ACTUALIZA
Toy Blast Başsındırma umt
Naspa
Toy Blast פאזל hvf
Fii frumos să pierzi un joc din cauza alegerii mele, nu din cauza algoritmului jocului.
Nu se pot încărca niveluri noi. Îmi spune mereu să actualizez aplicația, dar aplicația a fost actualizată.
Toy Blast Puzzle gjxj
Este în regulă să-mi doresc să fie mai multe turnee de baschet într-o singură zi
Serviciul pentru clienți este groaznic. Nu pot actualiza și nu primesc niciun răspuns de la ei.
Interesant 😁
Foarte urat
Îmi place acest joc, dar este a doua oară când mă reia la nivelul 1. Eram la nivelul 3400 ceva și am mers să deschid jocul și tot progresul meu doar puf. Plecat. Eram atât de supărată. O să mai joc o dată și dacă o mai face. Atunci voi termina cu acest joc. Dar dacă nu pentru asta, aș fi acordat o evaluare perfectă cu stele
Îmi place să joc toy blast, dar acum sunt la nivelurile superioare și atunci rămâi blocat în Legende de ce facem Legende și nu mai multe niveluri. Am un card Google Play de 10 USD pentru a adăuga monede, dar nu-mi dau seama
începător
Bine până m-am conectat la Facebook. Am jucat mult acest joc. Atât de mult încât sunt constant în arena legendelor. Dar am schimbat telefoanele și nu m-am conectat cu Facebook. Când am făcut-o, am decis că trebuie să încep de la început. Am contactat asistența, așa că voi actualiza în funcție de cum se întâmplă.
Joc uimitor.. dar doar pentru a confirma dacă noua actualizare este disponibilă pentru Android? Pentru că am finalizat nivelul 6050 și nu există actualizări noi.
M-am conectat la W5 și îmi spune că nu sunt conectat
Joc asemănător de înșelăciune înfometată de bani ca Toon Blast. Cel puțin cu Toy Blast, pentru a continua să joci după ce ai pierdut o rundă și au mai rămas doar una sau două mișcări pentru a șterge nivelul, costă doar 25 de monede pentru a obține încă câteva încercări pentru a-l șterge. Nu mai este un joc relaxant distractiv. Dar o voi păstra deocamdată pentru că grafica este mișto. Când jocul nu trișează.
Nu evaluez Toy Blast momentan pentru că nu am reușit să actualizez și să joc noile niveluri, ceea ce este foarte enervant și sunt gata să dezinstalez acest joc.
Jocul a fost distractiv pentru că pentru asta sunt jocurile, dar acum nu este. Este nevoie de prea multe vieți pentru a finaliza un nivel și este frustrant. Un nivel a fost ca 40 de vieți, în sfârșit finalizați acel unul și următorul nivel încă 20 de vieți, nu mai sunt distractive.... Sunt la nivelul 6050+ Legends Arena
Sky Roller არკადული kjl
Frumos joc, dar uneori nu dau potrivirea potrivită pentru a ne atinge obiectivele, asta mă enervează mai tare
Aș dori să spun ceva drăguț, dar nu pot. Se pare că sunt lacom pentru agregare. Am dezinstalat acest joc de cel puțin 5 ori. Mi-am oprit de fiecare dată. Obține un nivel pentru zile. În niciun caz nu cheltuiesc banii pentru un joc pe care îl poți 't advance on. Recent am avut un accident vascular cerebral și am reinstalat acest tome waster. freaking lifesdpnt durează prea mult pentru a obține mai multe.backtogimmydrop următoarea dezinstalare
Actualizați??? În mare parte bine, dar o eroare ciudată mi-a furat cel puțin 4 vieți. Se va actualiza dacă va fi rectificat.
Acest joc nu este altceva decât o groapă de bani întotdeauna ușoară când începi, cu cât intri mai mult în el, cu atât devine mai greu și ridicol, așa că singura modalitate prin care poți continua să joci asta pentru a ajunge la următorul nivel este să cheltuiești bani, bani pentru a-i păstra. joc, joc niște niveluri de peste 6 ori pentru a depăși, am terminat cu el, nu descărca acest joc, tot ce vor ei sunt banii tăi
Am pierdut lista de prieteni de ce?
Amuzant.
Îmi place foarte mult acest joc, dar trebuie să-l actualizez manual la fiecare 2 săptămâni și încă nu am primit cea mai recentă actualizare. Nici măcar nu pot să joc astăzi.
aiurea joc nu se mai termina
Frumos joc imi loc
chifle
Joc fain.vreau vieți!!!!nu merge mai departe de nivelul 6051?nu se mai actualizează???Cred că am să le dezinstalez!Sunt ffff dezamăgită.
Nu se poate actualiza.
Distractiv și ușor de jucat. Drăguţ