Post by manzodetorab on Feb 19, 2022 11:37:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничени жетони ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Нещо, което виждам на ниво "моят заден двор", просто намирам синьо нещо като козина и червено нещо, просто изглежда така)) и не виждам очи хаха XD. nvm за това нещо тесто е страхотно.
Тази игра е страхотна... о, какво казвам, тази игра е необикновена! Количеството на детайлите и само си представете кодирането... Напълно разбирам защо някои карти струват пари, разработчиците трябва да се справят сами. Тази игра е вълнуваща с куп трикове и куп карти, някои разходи!
Това е страхотна игра. Обичам разнообразието от трикове, които можете да правите и всички карти са изключително големи и замислени. Обичам как можете да промените външния вид на своя скейтборд и всичко 5 звезди за този.😀😀
това е наистина страхотна игра, но единствената причина, поради която го оценявам като приложение с 3 погледа, е, защото трябва да купувате карти, за да играете... не е забавно, когато можете да се забиете само на една карта, но ако има нещо, завърших всички предизвикателства и аз не разбирам защо все още трябва да купувам картите, които трябва да отключи, докато изпълнявате всички предизвикателства
Това е гадно, останах заседнал в тренировките, защото кик флиповете са невъзможни. Мога да правя само късни обръщания и изскачането ОК играта е гадно задника да я дати или изтрий от магазина за приложения и графиките са гадни и наистина 1 парк се справя по-добре
Touchgrind Skate 2 Sports xrg
Това е забавна игра, но е фалшива реклама, когато споменават различни скейтпаркове, за които трябва да платите.
Touchgrind Skate 2 Deportes nye
Най-яката игра
Добра игра, след като се овладеете, но безплатната карта е много скучна
Най-добрата игра за всички времена, но имам оценка 2, защото трябва да купите буквално ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА КУПЕТЕ СПЕЦИАЛНИТЕ ДЪСКИ НИВАТА, ТОВА Е НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО В ТОВА МРАЗЯ ГО, МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА
Не е лоша игра. но трябва да поправите начина, по който правите Оли.
Обичам тази игра, но открих грешка в мега рампата, която можете да излезете извън границите на земята, така че поправете това, моля
Ужасна е
Много хубава игра
Това е добра забавна игра, но не трябва да купувате всички карти, за да играете
Iaka игра
Честно казано харесвам играта, но когато завърша обучение, това не се брои! Дори когато правя Оли, не го прави! Моля, поправете това!
Les enfoires 2016 изтегляне. Безплатно изтегляне на ...
Играх 2 дни и беше гадно. Отне ми 2 часа, за да направя един поп шувит. Едва отдръпвам пръстите си от дъската, спира. Ужасна игра, изтриване.
Надявам се, че играта ще ми отговори и причината, поради която й давам пет звезди, е, че това е най-добрата игра, която съм играл в живота си, мисля, че тази игра няма нужда от повече актуализация, това е най-добрата игра, едно нещо, което дразни аз също трябва да направите, че можем да играем всички карти
това е доста забавно, но фактът, че получавате само един парк, без да плащате пари, е доста досадно. не го разбирайте, ако търсите разнообразие, защото получавате разнообразие само ако плащате
Много е яко да караж пени борд и скейтборд
Новости android игри за. Оксимирон детектор на лъжата сваляне на мп3. Touchgrind skate 2 на android сух. Игра 3 в редица интерны.
Touchgrind Skate 2 Sportovní wark
fingerborda симулатор на аркадни Жанр. Гриф е такова нещо, които се вози на скат с пръсти. В fingerborde можете да извършите същото
Skateboard Party 3 – Приложения в Google Play
Наистина харесвам контролите, твърде тъжно е, че няма реалистично изглеждащ парк със стълби и т.н., единствената причина, поради която няма да купя някой от парковете е, защото изглеждат твърде аркадни
Много добра игра, но някои трикове са невъзможни, защото се броят като други като Casper flips Броят се като късни обръщания и по някаква причина двойните обръщания напред са Просто двойни кикфлипове също моля, добавете още предизвикателства към задния ми двор. Завърших ги всички и не мога да напредна покрай скейтъра без да закупите играта
хубава игра но защо мисе вижда половината и скейтборд в началото
MN E QKAAA!!!!!!
На територията на сърцето денис майданов безплатно ...
Невероятна игра, но ми беше трудно да напредвам в началото. Иска ми се обаче да имате възможност да играете повече карти безплатно.
Играх това с часове на ден, когато бях по-млад и го обичах. Реших да го изтегля отново, за да видя какво е новото и не се промени. Наистина е забавно да се кара наоколо, но те трябва да направят парковете безплатни, защото става скучно да караш един и същ парк отново и отново.
Много е забавно, но контролите... са много трудни за просто използване, не забравяйте, че това е мое лично мнение.
Страхотна игра, но трябва да има начин да спечелите други карти, освен да плащате за тях
Touchgrind Skate 2 Sporta spēles rqrd
Touchgrind Skate 2 1.50 Mod (Отключен) - APK Начало
ANDROID, IOS. Трикове CHEATS - HACKS Parkour Race - Freerun Game SPORTS. Видеоурок. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE
Еххх... Наистина е странно и контролите са много придирчиви. Физиката е евтина. Просто се придържайте към истински скейт! Това е много по-добро приложение и стойност и те не ви карат да плащате за всяко нещо. Имате работа за вършене
Хареса ми играта, но трябва да платите, за да получите нов скейт парк и има ограничени предизвикателства
Touchgrind Skate 2 სპორტი xoy
Отлично изживяване, само няколко грешки, но като цяло добра игра